Kandidaten stellen zich voor: Garrie Zwarts

ProstitutieBanner
Foto nummer 22 - Garrie Zwarts
Door Garrie Zwarts op 2 maart 2018 16:02

Kandidaten stellen zich voor: Garrie Zwarts

… stel je even voor aan de Nijmeegse kiezers…..Nou ja, vooruit dan maar. Ik ben Garrie Zwarts, 57 jaar, geboren in Groningen en verhuisde op mijn 18 e naar Apeldoorn voor opleiding en werk in de gehandicaptenzorg. Sinds 1986 woon ik in Nijmegen, eerst in de wijk Lindenholt en nu bijna 4 jaar in het buitengebied van Lent. Ik ben moeder van 4 kinderen en oma van ons eerste kleinkind.

Meer dan 10 jaar heb ik vrijwilligerswerk gedaan voor de Verwondering (in de vorm van bezoekwerk van prostituees op de tippelzone) en voor de christelijke boekhandel de Pelgrim. Hierdoor heb ik de stad Nijmegen op een heel andere manier leren kennen en hoewel ik nooit een stadsmens zal worden ben ik wel van de stad gaan houden. Hoe mooi is het om via één van de 3 bruggen over de Waal naar mijn werk, als koster, in de Boskapel te fietsen. 

Als christen heb ik jarenlang mijn stem gegeven aan de ChristenUnie. Met name de laatste tijd vond ik het mooi om te zien waar een kleine partij groot in kan zijn en werkelijk verschil kan maken. Nu is de gemeentelijke politiek zeker heel anders dan de landelijke. Soms is het lastig om te overzien wat een partij kan doen. Zaken, die mijn hart raken, vind ik terug in het verkiezingsprogramma. Ik heb vertrouwen in de ChristenUnie dat ze hun standpunten bepalen vanuit dezelfde overtuiging. Daarom hoop en bid ik van harte dat we samen in Nijmegen een partij als de ChristenUnie in de gemeenteraad mogen begroeten! Elke stem telt! Doet u mee?

Deel dit bericht