Kandidaten stellen zich voor: Jordi van Lanen

NieuwjaarsborrelSite
DSC_1359
Door Jordi van Lanen op 28 februari 2018 16:17

Kandidaten stellen zich voor: Jordi van Lanen

Mijn naam is Jordi van Lanen, ik ben 25 jaar en woon ondertussen alweer 4 jaar in Nijmegen. Ik ben student religiewetenschappen en ben naast mijn studie actief in o.a. de facultaire studentenraad van de faculteit filosofie, theologie en religiewetenschappen.

Daarnaast ben ik actief bij studentenvereniging Karpe Noktem en de Nijmeegse studenten zeilvereniging de Loefbijter. Ik zie hier hoe belangrijk het voor mensen is om erkend te worden en een sociaal netwerk te hebben. Maar helaas zijn er in Nijmegen een hoop mensen die dit niet hebben. Daarom wil ik met de ChristenUnie ruimte voor ontmoeting faciliteren. Deze ruimte is belangrijk om eenzaamheid tegen te gaan en laat tevens de kern van de ChristenUnie zien. De ChristenUnie is een sociale actieve partij die oog heeft voor de kwesties waar mensen dagelijks mee te maken krijgen en hiervoor met weloverwogen oplossingen
komt. 

Eenzaamheid speelt ook onder studenten een grote rol. Als voorzitter van de koepelvereniging voor alle culturele en charitatieve organisaties op de RU en HAN draag ik mijn steentje bij aan het behoud van cultuur en het samen brengen van studenten. 

Tot slot is duurzaamheid een van mijn persoonlijk speerpunten, Nijmegen is in vergelijking met andere steden al goed bezig. Maar het kan altijd beter, daarom pleiten wij ervoor om Green Capital initiatieven niet alleen dit jaar te stimuleren maar ook te behouden. De ChristenUnie is namelijk een partij die niet alleen aan de korte termijn denkt. Om een mooi Nijmegen te behouden voor nu maar ook voor toekomstige jeugd. Dit is waar ik mij voor in ga zetten en ik hoop op uw steun om van Nijmegen een koploper in leefbaarheid te maken.

Deel dit bericht