Arjan Westerveld: “Nu begint de campagne pas echt”

congresCUmaandag 28 november 2016 12:43

Afgelopen zaterdag was het verkiezingscongres van de ChristenUnie in Nijkerk. Op dit congres werden alle formaliteiten rondom de verkiezingen vastgelegd zoals de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma. Maar nog belangrijker: De meer dan 600 aanwezigen werden natuurlijk weer warm gemaakt voor een mooie campagne! De secretaris van onze afdeling, Arjan Westerveld (rechts), was er ook en kreeg die sfeer natuurlijk ook mee: “Het was zoals altijd weer een beleving!”

Wie namelijk alleen maar formele discussies over het verkiezingsprogramma verwachtte kwam bedrogen uit. Arjan: "We begonnen de dag wel met deelsessies over het programma, maar eenmaal plenair begon het feest: Mooie muzikale bijdrages van Matthijn Buwalda & Kinga Bán, een goede overdenking van Jurjen ten Brinke en alle kandidaat-Kamerleden kwamen onder luid geklap het podium op. Daarna was het nog even wachten op de congrestoespraak van Gert-Jan Segers maar die gaf ook mooie woorden mee over wat de ChristenUnie hoopt te bereiken met de komende verkiezingen."

En er werd natuurlijk voorgesorteerd op de campagne: "Nu begint de campagne echt. Ik kijk persoonlijk uit naar 21 januari, wanneer ik mee mag helpen met de Open Dag van de ChristenUnie. Hopelijk zie ik dan ook nog wat bekende Nijmeegse gezichten, want iedere Open Dag is een feest. Kunnen we daarna ook nog wat mooie dingen ondernemen hier in de regio."

Benieuwd naar de Open Dag of naar campagneactiviteiten in de omgeving Nijmegen? Neem contact met ons op via bestuur@nijmegen.christenunie.nl

Labels

« Terug