Plaatselijk bestuurswerk & hun motivatie voor de lijst

onze kandidaten 1
27540560_1533738440068581_7955510509798018169_n
Door Campagneteam op 14 maart 2018 20:21

Plaatselijk bestuurswerk & hun motivatie voor de lijst

Jan Dirk Stam & Hans Harmannij zijn betrokken Nijmegenaren die niet alleen tijdens de campagne maar ook daar buiten hard werk leveren voor ChristenUnie Nijmegen. Wat drijft deze mannen? We vragen het penningmeester Hans Harmannij en voorzitter Jan Dirk Stam

Hans: "In mijn dagelijks werk als wetenschappelijk programmeur werk ik mee aan nieuwe mogelijkheden
voor Parkinson-onderzoek. Ik hoop hierin mijn medemens te kunnen helpen. Ik ben al langere tijd politiek geïnteresseerd, en na mijn studententijd ben ik betrokken geraakt bij de ChristenUnie Nijmegen, eerst in het campagneteam dat de woonproblematiek in Nijmegen onder de aandacht wilde brengen, en tegenwoordig als penningmeester. Ik hou van Nijmegen, en geloof dat God ook in deze stad werkt. Ik wil mij daarvoor graag in zijn dienst stellen."

Jan Dirk: "Op 21 maart kun jij Nijmegen aan de ChristenUnie helpen. En dat is hard nodig! Wij willen de lange
wachttijd voor starters op de Nijmeegse woningmarkt nu écht eens aanpakken. Studenten die in Nijmegen willen blijven wonen maken geen schijn van kans op een woning. Dit is een gemiste kans voor Nijmegen, omdat studenten na hun studententijd kunnen bijdragen aan een bloeiende Nijmeegse economie."

Concluderend stelt Jan Dirk dan ook:"Ik sta op de lijst omdat ik het belangrijk vind om iets voor mijn omgeving te betekenen. Zoals het cliché al zegt, een betere wereld begint bij jezelf! Een geweldig mooie stad als Nijmegen verdient het christelijk-sociale geluid van de ChristenUnie, en daar wil ik graag voor zorgen."

Deel dit bericht